Elite 35 lighting issue

More
10 May 2016 21:02 #1 by Gilly (Sean GIllivan)
Hey guys im absolutely terrible with lighting and this issue is hard to explain so I just made a video



I dont think it is a bulb issue cause if I twist the bulb I can get it to light up but as soon as I attempt to close the water tight parts I lose the light...

Any ideas?

Life is as dear to the mute creature as it is to a man. Just as one wants happiness and fears pain, just as one wants to live and not to die, so do other creatures.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 May 2016 22:26 #2 by robert (robert carter)
I am not much better ,but would sudjest that the problem is the caps at each end of the tube

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 May 2016 23:18 #3 by Sukahn (Shane Doorley)
from what i can tell your not getting a connection on the bulb. its a holder issue. If you ever got water into the holders your could try scraping the build up off it, but i would say its gone. you will see a kind of copper burn mark when the bulb sits and makes the connection, this build up is what causes all tank stuff to stop working.

Its a simple thing, i say from the condensation on the fixture that's whats happened.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 May 2016 11:57 #4 by Gilly (Sean GIllivan)
New tank I think. Any 60-90 litres going cheap haha ?

Life is as dear to the mute creature as it is to a man. Just as one wants happiness and fears pain, just as one wants to live and not to die, so do other creatures.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.063 seconds
Powered by Kunena Forum